Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K)

 • Published on:  15/09/2018
 • Video full hd 1080 Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K), 720 Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K), 480 Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K)

  Produced by Lorenc Aliaj & Alban Skenderaj
  Music & Lyrics: Alban Skenderaj
  Video by Imagine Films

  Listen to the song on
  https://2qtube.com/channel/UCbvJPEThGKmAhdnq55EovzA

  https://2qtube.com/channel/UCbvJPEThGKmAhdnq55EovzA

  Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
  Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
  dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
  Lea qesh dhe kur duhet të qajë
  se Lea e jeton si do jetën e saj

  Mos i fol mos e pyet,
  lëre sonte në qejfin e vet
  për një djalë vagabond
  Lea ngeli në vitin e tretë

  Kjo ëndërr pa shpresë
  arriti nga bota ta ndajë
  tani askush se mbështet
  madje as prindërit e saj

  Por Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
  Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
  dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
  Lea qesh dhe kur duhet te qajë
  se Lea e jeton si do jetën e saj

  Ajo nuk do më që të shtiret si një tjetër
  tani është kthyer që të jetë Lea e vjetër
  tani është Lea “e zjarrta“
  tani nuk ka në duar më prangat e arta

  Nuk ka rëndësi dhe nëse i flasin pas shpine
  nuk ka rëndësi nëse përmendin plot dështime
  Më në fund është vetvetja dhe do jetojë vetëm me rregullat e veta
  dhe Lea nuk flet, se ka dinjitet
  nuk bie ajo, se jetën e do

  Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
  Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
  dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
  Lea qesh dhe kur duhet te qajë
  se Lea e jeton si do jetën e saj

  Video Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K) upload by channel AlbanSkenderajMusic
Loading...

Comment